lahana kürü suyu lahana Lahana Suyu Kürü Diyeti İle Zayıflama lahana k  r   suyu ile zay  flama

Lahana Suyu Kürü Diyeti İle Zayıflama

İbrahim Saraçoğlu ‘nun da tavsiye ettiği lahana suyu kürü faydaları yapım tarifi ile kaç kilo verilir, yapılışı, yan etkileri var ve zayıflatır mı? Lahananın suyunu diyette  içmek selülite ve başka nelere iyi geliyor bakalım.

Lahana Suyu Kürü Nasıl Yapılır?

Doğal olana dönüş yapılan bir zamandayız. Teknoloji ve mevcut yenilikler bazı sorunları beraberinde getiriyor. Bu sorunları ikiye ayırmak mümkün, insan hayatına dahil olan ve insan vücuduna etki eden sorunlar şeklinde:

İnsan vücuduna etki eden sorunlar teknoloji ve hareketsiz yaşam sonucunda kanser hücrelerinin artması, kilo alma, diyabet ve diğer sağlık problemleri şeklinde ortaya çıkıyor. Bu durumda doğal olana dönüş yapmayı zorunlu hale getiriyor. Fazla kilolarınızdan kurtulmak istediğiniz zaman doğrudan lahana suyu kürü seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Doğal zayıflama seçeneğinden biri olduğu için hızlı bir şekilde etkisi görülmez. Buna karşın lahana kürü suyu  faydaları da saymakla bitmeyecek kadar fazladır.

Lahana Suyunun Faydaları Nelerdir:

Bu sorunun cevabı tabii ki lahananın faydalarında yatmaktadır. Ne işe yarar dediğimizde, içeriğinde ki lif sindirim sistemini düzenler. Metabolizmayı çalıştırır ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Lahana suyu ile zayıflama bu sayede sağlıklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Özellikle diyet ve sağlık çizgisini takip eden bayanlar pek çok zayıflama kürünün piyasaya sürüldüğünün farkındadır. Fakat lahana suyu ile zayıflamak bu seçeneklerde denenerek onaylananlar arasında yer alır. Hem de bizzat kadınlar tarafından…

Lahana Suyu Gerçekten Zayıflatır mı, kilo verdirir mi?

Bu konuda teorik olarak lahana suyunun tarifi zayıflatıldığı iddia edilmiş olmasına karşın pratikte pek çok kadının olumlu geri dönüşü ile de kesinleşmiş bir durumdur. Zaten suyunun zayıflatmanın ötesinde vücuda olan olumlu etkilerinden dolayı bile kullanılması tavsiye edilebilir. böylelikle zayıflatır diyebiliriz.

Lahana Suyu İçmek Neye İyi Gelir?

Lahananın vücutta yer alan toksinleri attığını daha öncede belirtmiştik. Tüm bunların ötesinde kanser riskini azaltıcı etkisi ve kan dolaşımını olumlu yönde etkilediği de bilinir. Aynı zamanda vücutta yer alan selülit sorununu da etkili bir şekilde iyi gelen lahana suyu kesinlikle kullanılacak faydalı bir yardımcıdır.

 Lahana Kürü Suyu Yapılışı Tarifi: İnternet üzerinde farklı tarifler yer alsa bile en çok tercih edileni hiç şüphesiz İbrahim Saraçoğlu lahana suyu tarifi olarak karşımıza çıkar. Bizzat kendisinin kontrolünde denenmiş olması da olumlu etkilerini kat be kat artırmıştır. Bu konuda pek çok internet adresinden bilgi edinmek mümkündür. Fakat bazı adreslerin lahananın suyu kürü yapılışı konusunda yanlış bilgilendirmeler yapacağı unutulmamalı ve bu duruma uygun hareket edilmelidir.

Nasıl Kaynatılır: Hangi ölçülerde kaynatıldığı kafanıza takılıyorsa orta büyüklükte bir tencereyi elinize alarak başlayabilirsiniz. İçerisine yarım litre kadar su koyun ve kaynamasını bekleyin. Lahana suyu kürü oluşturmak için beklenen asıl nokta, suyun tam kaynamadan lahana yapraklarını suya bırakmaktır. Bu sayede İbrahim saraçoğlu lahana kürü ile zayıflama ayrıcalığını daha yakından yaşarsınız. Su kaynamaya başlamadan önce 6-10 adet lahana yaprağını tencereye atın.  Şimdi lahana kürü ile zayıflamanın ilk adımını attınız. Şimdi 10 dakika kadar beklemelisiniz. Daha sonrasında ise tüpün altını kapatın. Zayıflatır etkisiyle lahana suyu kürünüz içmeniz için hazır.

Lahana Suyu Kürü Nasıl İçilir?

lahana lahana Lahana Suyu Kürü Diyeti İle Zayıflama lahana suyu k  rKürü hazırladıktan sonra ara vermeksizin beş gün sabah akşam bir bardak için. Daha sonrasında ise dinlenme evresine geçiş yapmak gerekmektedir. Bu evrede lahana suyu kürünü içmek yok. Ama vücuda faydaları olan bir diyet listesi belirleyebilirsiniz. Vücudunuza uygun olduğunu düşündüğünüz ve yapmaktan vazgeçmeyeceğiniz bir diyet listesini bu sekiz günlük periyot içerisinde uygulamaya devam ediyorsunuz.

Uygulamadan vazgeçilmesi halinde lahana suyu kürü ile zayıflamak zorlaşacaktır. O sebepten uygun şartlar altında denenmesinin büyük önemi bulunur. Bu sekiz günlük periyot sona erdikten sonra tekrar beş günlük bir lahana suyu diyetine başlıyorsunuz.

Bu konuda hatırlatmak istediğimiz bir husus bulunmaktadır ki, o da her öğünde bu suyun tekrar hazırlanması gerekmektedir. Söz gelimi yarım litre yerine bir litre su koyarım. 20 yaprak lahana atıp, bir hafta onu tüketirim düşüncesinin kiloları götürmeyeceğine kendinizi hazırlayabilirsiniz.

error: Copyright! Yaşamloji