iskender kilo yaparmı iskender Döner Kebap İskender Kalorisi Kilo Aldırır mı? iskender d  ner kilo

Döner Kebap İskender Kalorisi Kilo Aldırır mı?

İskender Kalorisi Kaç, Diyette Yenir mi, Kilo Aldırır mı?

Mis gibi bol tereyağlı tavuk veya et döner kebap iskender kalorisi maalesef tadı gibi yüksek değerde. Diyette iskender yemek kilo aldırır mı, yenir mi detaylara geçelim;

1 Porsiyon Tabak İskender Kaç Kalori: Tek porsiyon yağsız 320 gram. Kebap 460 Kaloridir.

Tereyağlı tabak: 580 Kalori.

Yağsız: 400 Kcal. var.

Pidesiz: Eti soteleme durumuna göre yağsız pidesiz  ortalama 350 kaloriye denk gelir.

1 Yarım Porsiyon döner: 220 kalori miktarı içerir.

Tavuk İskender: 400 ile 450 kalori arasıdır.

İskender Kilo Aldırır mı: Hayvansal yağların yanı sıra bol tereyağlı olanı, kalori miktarı yanı sıra kilo aldırır özellikte. Peki tereyağı kullanmazsak yine de kilo yapar mı? Cevabını üzülerek söylüyoruz ki evet kilo aldırır.

Diyette Yenir mi: İskender döner yüksek kalorisi ile diyette tercih edilmeyecek kadar yağ oranı barındırır. Sağlıklı kilo kontrolü veya zayıflamak için daha az kalorili yemeklere yönelmek iyi seçim olabilir.

iskender kaç kalori döner iskender Döner Kebap İskender Kalorisi Kilo Aldırır mı? iskender kalori 150x150Diyet yaparken protein ihtiyacınızı bu gibi kalorisi yüksek yiyeceklerden değil, ızgarada veya haşlama olarak yapılan et yemekleri çeşitlerinden almalısınız. Ayrıca haşlanmış yumurta içinde de protein bulunur. Günlük diyet listesi içinde kaç gram protein almanız gerekiyorsa, o değerin üzerine çıkmayın. Artı olarak karbonhidrat ve protein dengesini orantıda tutun.

error: Copyright! Yaşamloji