yürüyüş kaç kalori yürümek koşmak yürüyüş kalori Yürüyüş Kaç Kalori Hızlı Yürümek? ko  mak kalori y  r  mek

Yürüyüş Kaç Kalori Hızlı Yürümek?

Yürüyüş Yapmak Kaç Kalori Yaktırır, Koşmak ve Yürümek Kalorisi Hesaplama

Günde yürüyüş yapmak kaç kalori harcatır aşağıdan bakalım. Ayrı olarak koşmak ve hızlı yürümek ne kadar kalori verdirir hesaplama çizelgesinden takip edelim. Vücut yağ oranı, yürüyüşün hızı ve kilonuz yakılan kaloriyi etkiler.

Yürüyüş Kaç Kalori: 60 kilo olan bir kadın 1 saat yürüyüş yaparak 210 kalori yakar. 80-85 kg. olan biri ise 290 kalori harcar. Bu miktar normal tempoda yürüyüş için hesaplama oranıdır.

Koşmak Kaç Kalori Harcatır: Tempolu koşmak yarım saatte 368 kalori kaybettirir. Bu değer 70 kiloda olan biri için hesaplama yapılmıştır. 80 kg. içinse koşmak 420 kalori değeridir.

Hızlı Yürümek Kaç Kalori Verdirir: 65 kilogram olan bir kişi yarım saat hızlı yürümek şart ile 250-270 kalori değeri yakar. 75 kiloda ise yakılan kalori 270-300 değerindedir.

Sağlıklı bir yaşama ayak uydurabilmek için gün içinde yürüyüş yapma seçimi doğru olacaktır. Spor yapmak vücut sağlığı için gereklidir. Olası kireçlenme ve çeşitli hastalıkların oluşmasını engeller. Yukarıda yüremek ve koşmak kaç kalori yakar sorusunun cevabını verdik. Kilo vermek için diyet listesinin yanında bu kalori yakan egzersizleri yapabilirsiniz.

error: Copyright! Yaşamloji