afrodizyaklı besinler afrodizyak yiyecekler Doğal Afrodizyak Besinler Listesi afrodizyak i  eren yiyecekler

Doğal Afrodizyak Besinler Listesi

Kadın ve Erkekler İçin Doğal Afrodizyak Yiyecekler Hangileri

Doğal yoldan beslenmek vücudun dengesini düzenlediği gibi, erkek, kadın fark etmeden enerjiyi de her yönden arttırır. Özellikle cinsel sağlığınıza iyi gelecek olan afrodizyak etkili birçok yiyecek sizin yaşam kalitenizi oldukça yüksek oranda arttırır.

Afrodizyak nedir: Özel olarak birçok yiyecekte olan ve bedensel yapının libidosal değerlerinde hormonal etki yaratan afrodizyak; genel olarak bu şekilde tanımlanır. İyi enerji verebilen yiyeceklerin yüksek vitamin değerine sahip olduğu da unutulmamalıdır.

İnsan doğası gereği birçok enerji verici yiyecek ile beslenmesi gerekir. Besleneceği bu yiyeceklerden aldığı enerjiler ile günlük faaliyetlerini yerine getirebilen insan afrodizyak etkili yiyecekler ile de cinsel yönden ihtiyacı olan enerjiyi ve isteği elde eder. En etkili afrodizyak içeren yiyecekler ve içeceklerden bazıları aşağıda verilmiş olup bunların hepsi kararında tüketildiğinde oldukça etkili şekilde cinsel isteği arttırdığı gibi kaliteli bir yaşamda sizi bekliyor olacak.

Afrodizyak Yiyecekler Listesi;

Ginseng Bitkisi: Çin’de oldukça yaygın şekilde kullanılan ve afrodizyak etkisi doktorlar tarafından da onaylanmış olan bu bitki insan doğasına oldukça uygun mineraller ve vitaminler ile zenginleştirilmiş olup vücuda oldukça faydaları vardır.

İstiridye: İçerisinde fosfor ve çinko barındıran istiridye hem kadınlarda hem de erkeklerde oldukça yüksek libido etkiye sahip olmasının yanında deniz canlıları yönünden en çok afrodizyak etkiye sahip olan türdür.

Avakado: En çok afrodizyaklı yiyecekler arasında avokada meyvesi vardır. Özellikle erkekler için libido seviyesini yükselterek beyne farklı şekilde baskı uygular, ayrıca potasyum vitamini zengini bir meyvedir.

Keçiboynuzu: Kurutulmuş çiğ veya özellikle soğuk pres yöntemiyle cam şişede imalatı gerçekleştirilen keçiboynuzu (Harnup) özü afrodizyak besinler listesi içinde yerini alıyor. Erkeklerde sperm sayısını artıran özelliğe de sahip bu bitki afrodizyak içeren bitkiler arasında.

Rezene: Birçok televizyon programında da yer almış olan rezene oldukça etkili özellikleri sayesinde bilinen en iyi afrodizyaklar özelliğe sahip bitkidir. Ayrıca bu bitkinin kurutulması ile oldukça güzel çay yapma imkanınız da olduğu gibi her gün içildiği taktirde vücut metabolizmasını dengeler.

Karanfil: Özellikle yorgun kişilerin kullanması gereken bitkilerin başında karanfil tanesi gelir. Oldukça etkili afrodizyak etkiye sahip olan bu bitki cinsel yönden de size oldukça iyi etkileri vardır.

Melek Otu: Bu bitki 1800 yıllarda oldukça yüksek afrodizyak etkisi olduğu tespit edilen bitki olması sebebiyle o zamanlarda kadınlarda cinsel isteği arttırmak için kullanılmakta idi.

Karides: En fazla afrodizyak etkisi yapan yiyecekler arasında en güçlü olanlardan bir tanesi de karidestir. Erkek ve kadınlar için hormonal değişiklik yaratan bu yiyecek türü içinde magnezyum, kalsiyum, selenyum ve çinko besin değeri fazladır. Cinsel isteği arttıran besinler listesi içindedir.

Çadıruşağı Otu: Oldukça etkili olan otun sadece Asya’da yetişmesi bulunabilmesi yönünden insanları zorlasa da oldukça etkili olduğundan o dönemlerde insanlar tarafından uyarıcı kelimesini hak ediyor oluşu, etkili bir afrodizyak yiyecek olduğunun göstergesidir.

Bal: Doğa harikası olan doğal bal oldukça yüksek cinsel güç arttırıcı bir besindir. Ayrıca mikroplara karşı sizin bünyenizi en iyi şekilde koruyacak özelliğe sahip balı sürekli tüketmeniz her açıdan size fayda sağlar. Sağlıklı bal testosteron hormonu için gerekli olan B vitamini içerir.

Kereviz: Yüksek ölçüde afrodizyak etkiye sahip olan kerevizin düzenli tüketilmesi sonucu özellikle kadınlarda oldukça verimli etkilere sahip olduğu görülmüştür. Kerevizin genel anlamda vücut için oldukça değerli bir besin öğesidir.

afrodizyak afrodizyak yiyecekler Doğal Afrodizyak Besinler Listesi kad  n erkek i  in afrodizyak besinler 150x150Maydanoz: Her evde olmazsa olmazlardan olan ve yemeklerde kullanılan maydanozun da bilinmeyen yönlerinden bir tanesi güçlü afrodizyak etkiye sahip olmasıdır. Kadınlarda da süt artışı için de faydaları vardır.

error: Copyright! Yaşamloji